huuvan20

Experience

4,770

0 Best Reply Awards

  • Member Since 10 Months Ago
  • 46 Lessons Completed
  • 0 Favorites

28th January, 2018

huuvan20 left a reply on Eloquent Query Pivot Table • 8 months ago

Hi, I have the same issue like yours & I'm wondering what is the best way for querying the pivot model for specific column. For me, I also create a model the the pivot table & somehow doing a query in that table of pivot. This is quite dirty, I think but at least it's working. Is there anyone having some better ways?

18th January, 2018

huuvan20 left a reply on How To Access Data Of A Pivot Table • 9 months ago

hi, how could I get the id of the pivot table (professor_turma)? (not the id of the professor nor the id of the turma)

huuvan20 left a reply on Sequel Pro Stops Working After Running Migration Successfully • 9 months ago

Hi Martin, please use MySQL 5.7 if you can!

3rd December, 2017

huuvan20 left a reply on Laravel Login With AJAX • 10 months ago

@ahmed-aliraqi This works, thank you!

20th November, 2017

huuvan20 left a reply on Sequel Pro Stops Working After Running Migration Successfully • 10 months ago

I just tried the DataGrip, it's working properly, I can manage to work with records, it seems to be okay. Thanks @ejdelmonico I'm still confused why Sequel Pro not working properly, I suppose to re-install it to check again.

19th November, 2017

huuvan20 left a reply on Sequel Pro Stops Working After Running Migration Successfully • 10 months ago

Yeah, there are port config I found in .env in laradock which is 3306. I have tested around to change it to 3308 then connect again, Sequel pro did connect to DB but keep loading infinitely when I click on the odot DB. So for odot, I cannot work on it at all, just loading...

huuvan20 left a reply on Sequel Pro Stops Working After Running Migration Successfully • 10 months ago

Please ask for more details of the issue, I'm very much urgent for this, many thanks

huuvan20 started a new conversation Sequel Pro Stops Working After Running Migration Successfully • 10 months ago

Hi, I'm working on Laravel 5.5, the development environment is Laradock & Sequel Pro is about to connect to a MySQL server on Laradock.

The weird thing is that after I run the migration command which is $ php artisan migrate

Tables were created successfully (I have accessed to mySQL server & checked. Even the Laravel app could write & read records properly).

Then I turn to Sequel Pro to have a better manage the DB but I cannot access the database. My DB is

odot & whenever I click on it to access, the Sequel Pro is about to show a popup to ask me sending feedback to them & keep loading data (not showing data at all).

As I have experienced so far, this is not corrupt the DB. It is just super inconvenient to work with DB using UI like Sequel Pro. P/s I have tried to access that same DB using MySQL Workbench but no hopes. This corrupts the MySQL Workbench also. To guess this, maybe the Laradock is the cause. Thanks for your supports in advance.

alt text

Edit Your Profile
Update

Want to change your profile photo? We pull from gravatar.com.