Nagraj722
2 months ago

Form POST not working

Posted 2 months ago by Nagraj722

I am trying to submit a form, form contains one textarea field. the problem is if i fill form with html tags not submitted page redirected to back ( http://www.example.com/products/create to http://www.example.com/products).

if i enter normal content form working well.

create.blade.php

 {!! Form::open(array('route' => 'companies.store','files'=>true)) !!}
<div class="form-group">
                    {!! Form::label('name', 'Company Name:') !!}
                    {{ Form::input('text', 'comp_name', null, ['class' => 'form-control','required'=>'required']) }}
 </div>
<div class="form-group">
                    {!! Form::label('address', 'Address:') !!}
                    {{ Form::textarea('address', null, ['class' => 'form-control','rows'=>'3']) }}
  </div>
  <button type="submit" class="btn btn-sm btn-primary">Create</button>
</form>

Filled textarea field with

<div class="row PAD-10">
    <div class="col-md-4 col-sm-offset-2">
        <ul style="list-style-type:square">
            <li>Automation</li>
            <li>Lighting controls & solutions</li>
            <li>LEDs</li>
            <li>Controlling systems</li>
            <li>Lasers & fibre optics</li>
            <li>Metalhalide lights</li>
            <li>Stabilizers & starters</li>
        </ul>
    </div>
    <div class="col-md-6">
        <ul style="list-style-type:square">
            <li>Display technologies</li>
            <li>Flash lights, torches and batteries</li>
            <li>New & renewable energy</li>
            <li>Power generation</li>
            <li>Holders, Sockets & transformers</li>
            <li>Grid Technology</li>
            <li>Equipment & Accessories</li>
        </ul>
    </div>
</div>

How can i solve this issue. please help me.

Thanks in advance

Please sign in or create an account to participate in this conversation.