GillesDeb
2 weeks ago
347
26
Laravel

Failed to load resource (404) > Partly solved

Posted 2 weeks ago by GillesDeb

Hey all,

Here again with another question, I'm experiencing errors in the inspector element stating for several assets :

failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

This is the case for 5 assets

  1. http://test.test/public/fonts
  2. http://test.test/js/vendor.min.js
  3. http://test.test/css/icons.min.css.map
  4. http://test.test/css/app-dark.min.css.map
  5. http://test.test/css/app.min.css.map

These are my paths, which should be correct...

	<!-- Fonts -->

    <link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Nunito:[email protected];600;700&display=swap" rel="stylesheet">
     <link rel="stylesheet" href="{{ asset('public/fonts') }}">

<!-- JS -->

<script src="{{ asset('js/vendor.min.js') }}"></script>
<script src="{{ asset('js/app.min.js') }}"></script>
<script src="{{ asset('js/main.js') }}"></script>
<script src="{{ asset('js/bootstrap.js') }}"></script>
<script src="{{ asset('js/app.js') }}"></script>
<script src="{{ asset('js/app.min.js.map') }}"></script>

I'm not sure as to why only 1 js script is thrown up as an error..

	<!-- App css -->
    
    <link rel="stylesheet" href="{{ asset('css/icons.min.css') }}" type="text/css">
    <link rel="stylesheet" href="{{ asset('css/app.min.css') }}" type="text/css" id="light-style">
    <link rel="stylesheet" href="{{ asset('css/app-dark.min.css') }}" type="text/css" id="dark-style">
    <link rel="stylesheet" href="{{ asset('css/style.css') }}">
    <link rel="stylesheet" href="{{ asset('css/app.css') }}">

Same here, but seems that it's only my imported bootstrap stylesheets that are off.

The fonts assets have the following path : public/fonts/allfontsplacedhere The css assets have the following path : public/css/allcssstylesheetsplacedhere The js assets have the following path : public/js/alljsstylesheetsplaceshere

Beside these errors i also got 4 other .js errors but expect that this is related to the above.

Are my paths really incorrect?

I've posted a few pics on imgur if you think it's necessary to see my map structure https://imgur.com/a/BpxE9EI

Please sign in or create an account to participate in this conversation.