Wouter_Veen

Wouter_Veen

Member Since 5 Days Ago

Experience Points 190
Experience Level 1

4,810 experience to go until the next level!

In case you were wondering, you earn Laracasts experience when you:

  • Complete a lesson — 100pts
  • Create a forum thread — 50pts
  • Reply to a thread — 10pts
  • Leave a reply that is liked — 50pts
  • Receive a "Best Reply" award — 500pts
Lessons Completed 0
Lessons
Completed
Best Reply Awards 0
Best Reply
Awards
  • start-engines Created with Sketch.

    Start Your Engines

    Earned once you have completed your first Laracasts lesson.

  • first-thousand Created with Sketch.

    First Thousand

    Earned once you have earned your first 1000 experience points.

  • 1-year Created with Sketch.

    One Year Member

    Earned when you have been with Laracasts for 1 year.

  • 2-years Created with Sketch.

    Two Year Member

    Earned when you have been with Laracasts for 2 years.

  • 3-years Created with Sketch.

    Three Year Member

    Earned when you have been with Laracasts for 3 years.

  • 4-years Created with Sketch.

    Four Year Member

    Earned when you have been with Laracasts for 4 years.

  • 5-years Created with Sketch.

    Five Year Member

    Earned when you have been with Laracasts for 5 years.

  • school-session Created with Sketch.

    School In Session

    Earned when at least one Laracasts series has been fully completed.

  • welcome-newcomer Created with Sketch.

    Welcome To The Community

    Earned after your first post on the Laracasts forum.

  • full-time-student Created with Sketch.

    Full Time Learner

    Earned once 100 Laracasts lessons have been completed.

  • pay-it-forward Created with Sketch.

    Pay It Forward

    Earned once you receive your first "Best Reply" award on the Laracasts forum.

  • subscriber-token Created with Sketch.

    Subscriber

    Earned if you are a paying Laracasts subscriber.

  • lifer-token Created with Sketch.

    Lifer

    Earned if you have a lifetime subscription to Laracasts.

  • lara-evanghelist Created with Sketch.

    Laracasts Evangelist

    Earned if you share a link to Laracasts on social media. Please email [email protected] with your username and post URL to be awarded this badge.

  • chatty-cathy Created with Sketch.

    Chatty Cathy

    Earned once you have achieved 500 forum replies.

  • lara-veteran Created with Sketch.

    Laracasts Veteran

    Earned once your experience points passes 100,000.

  • 10k-strong Created with Sketch.

    Ten Thousand Strong

    Earned once your experience points hits 10,000.

  • lara-master Created with Sketch.

    Laracasts Master

    Earned once 1000 Laracasts lessons have been completed.

  • laracasts-tutor Created with Sketch.

    Laracasts Tutor

    Earned once your "Best Reply" award count is 100 or more.

  • laracasts-sensei Created with Sketch.

    Laracasts Sensei

    Earned once your experience points passes 1 million.

  • top-50 Created with Sketch.

    Top 50

    Earned once your experience points ranks in the top 50 of all Laracasts users.

14 Aug
3 days ago

Wouter_Veen left a reply on Blade Directive's Not Working

Hi @erixo , are you using the package htmlmin. In my case this was the problem, after deleting it every thing start working again.

Wouter_Veen left a reply on Blade Directive's Not Working

Hi every one. Thank you all for you answers and replies. I have found the problem, it was in a package I use htmlmin after removing this package every thing used works like it should, and again, thanks for all the help.

13 Aug
4 days ago

Wouter_Veen left a reply on Blade Directive's Not Working

@nakov I have indeed registered the ServiceProvider in the config\app.php. And I can see with x-debug that the custom directive is loaded.

Wouter_Veen left a reply on Blade Directive's Not Working

@nakov Yes I did clear the cache like the Laravel documentation says to do. So unfortunately it's not in the cache.

12 Aug
5 days ago

Wouter_Veen started a new conversation Blade Directive's Not Working

I have upgraded my project from 5.7 to 5.8 and now mu custom directives don't work. So I got some custom Blade Directives for Ziggy. I have made these directive in a seperate ServiceProvider like so

    public function boot()
    {
        \Blade::directive('routes', function($group = null){
            return "<?php echo app('" . BladeRouteGenerator::class . "')->generate({$group}); ?>";
        });
    }

And in the blade.php file I call this like:

@routes()

But the blade just returnes this like plain text and not like the routes it should give. Nou I have tried this in a new project and there it works. In Laravel 5.7 it worked and now when i upgrade to 5.8 it stoped working.

And when I use standaard directives like:

@if(false)
    <h1>False</h1>
@else
    <h1>True</h1>
@endif

It wil print True like expected, so only the custom directives are not working.

Does somebody has the same issue or has a solution to this issue?

UPDATE So apparently the problem lies in a package I used htmlmin link of issue , after deleting this package everything is working like it should be.